Tilbage til oversigten

Løb & Gang

Tid: Mandage 18.00-19.30, onsdage 18.00-19.30

Sted: Idrætscenter Nyborg, Atletikstadion

Instruktør: Ann Rasmussen Anne Haals Carl Haals Erik Skaarup-Helvad Finn Kristensen Frank Dall Kristensen Jette Basnov

Hjælpeinstruktør: Rita Thorup

Løb i NGIF – sjovt, socialt og seriøst!

NGIF-Løb henvender sig til alle, der gerne vil gøre løbetræning til en positiv oplevelse ved at motionere i en hyggelig atmosfære og samtidig nyde den friske luft og Nyborgs smukke natur, alt imens løbestil og form forbedres og du lærer, hvordan du undgår skader.

Motionsløb i NGIF løbes i grupper, som følges ad på dagens rute. Der er grupper for alle uanset om man er ny, har løbet før eller allerede løber regelmæssigt, men ønsker nogen af løbe sammen med. Hvad enten du ønsker at komme i gang med at løbe, drømmer om at gennemføre en maraton eller holde dig i gang på en 5km-distance, har vi trænere, der kan hjælpe dig med at realisere dit mål.

Vi løber uanset vejr og årstid. Selv i ferierne vil du finde oplagte løbere at løbe sammen med. Der vil altid være en træner eller en garvet løber med til at vise vej eller give gode råd undervejs.

Vi tilbyder intervaltræning, hvor du bl.a. har mulighed for at give den gas på vores atletikbane, så du kan komme i form til vinterens 10 DGI-crossløb i den skønne fynske natur og vores eget testløb om foråret. Også ved de mange lokalløb er det en oplagt mulighed at prøve forman af eller lunte ruten igennem i sit eget tempo.

I de seneste år har vi sammen med løberne i Korsør Atletik & Motion deltaget i løb i udlandet, senest i april 2017 til Spreewald ved Berlin.

I løbet af året afholder vi arrangementer og klubaftener, hvor vi kombinerer vores sport med det sociale. Vi lægger nemlig vægt på, at løb skal være sjovt, socialt og seriøst.

Gang  i NGIF - sjovt, socialt og seriøst!

Onsdage kl. 18.00

Er løb ikke lige noget for dig, er en rask gåtur i frisk luft et godt alternativ! Også ved at gå rask til, forbedres formen, så du efterhånden vil få mere overskud og energi og øge dit velvære.  De fleste motionsløb har både en lang og en kort rute, så alle kan være med. Det gælder f.eks. vores eget løb, Juelsbergløbet i september.

Klubtøj

NGIF stiller gratis klubtøj til rådighed for sine løbere og gængere

Tilmelding til hold og kontingent

Før du kan tilmelde dig et hold og betale kontingent skal du først være logget ind på hjemmesiden. Hvis du allerede har oprettet en bruger på hjemmesiden skal du bruge den. Hvis du endnu ikke har oprettet en bruger skal du først gøre det.

Log ind

Du skal være logget ind før du kan tilmelde dig til hold.

Opret ny bruger

Hvis du endnu ikke er registreret kan du gøre det her

Sådan tilmelder du dig

Før du kan tilmelde dig til hold og kontingent skal du først oprettes som bruger på hjemmesiden.