Årets lederpris i NGIF

14-06-2016

Pernille, Susanne, Hanne og Robert blev ved instruktørmødet den 8. juni fejret med Årets lederpris i NGIF. Leder-teamet har i en lang årrække ydet en formidabel indsats for gymnastikken i Nyborg.

Indstillingen til prisen kan læses her:

Pernille, Susanne, Robert og Hanne startede på hver deres karriere på forskellig vis, men blev forenet til et stærkt team, som foreningen nyder godt af i dag.

Pernille og Susanne startede på NGIF’s børnehold, hvor de hurtigt blev spottet som gymnastiktalenter af Oda og John Erik Memborg. Herefter fyldte gymnastikken hele deres liv. Med træningstimer på mellem 20 og 25 timer om ugen gav det også resultater på nationalt plan, hvor begge repræsentere foreningen på strålende vis med adskillige mesterskabstitler og landsholddeltagelse.

Robert startede på NGIF’s drengehold med springgymnastikken, og her fik han også mulighed for at træne redskabsgymnastik som konkurrence gymnastik.

I NAF har Pernille, Susanne og Robert foruden den ugentlige træning arrangeret forskellige Events til glæde for gymnaster, forældre og foreningen og ikke mindst gymnastikturene til Polen var nogle store og gode oplevelser for alle deltagerne.

Hanne mødte vi da NGIF, NAF og KRIF dannede et dameelitehold, og Pernille og Susanne fik både en træner og en god veninde, hvor de i fællesskab udviklede dameholdet.

Pernille og Susanne havde svært ved at slippe konkurrencegymnastikken, og de startede derfor spring/rytme hold op i NAF, som de har trænet i mange år med stor succes og gode resultater sammen med Robert og senere Hanne.

Årets trænerteam er et harmonisk team med fokus på gymnasternes kvalitet og formåen. Teamet arbejder godt sammen og supplerer hinanden på alle områder.

Opbygning af rytmiske serier sker i flot samarbejde, hvilket kan ses i den daglige træning. Det færdige resultat viser også en meget professionel tilgang til opgaven, opbygget gennem egen erfaring og mangeårig træning.

Gymnasterne nyder godt af trænerteamets mange års gymnastikerfaring og trænernes egne oplevelser på opvisningshold, når der undervises i rytmiske serier, spring på bane og på minitrampolin.

Samarbejdet mellem trænerne viser et stærkt Team, som behersker gymnastikkens mange facetter og udfordringer på glimrende vis.

Foreningen vil derfor sige træner Teamet en stor tak for deres utrættelige energi, som giver gymnaster og deres forældre gode oplevelser både i hallen og til de mange opvisninger rundt omkring på Fyn.