NGIF Gymnastik & Atletik modtager tilskud fra Spar Nord fonden.

27-12-2017

NGIF har ansøgt Spar Nord fonden om tilskud til transportabel video optager med harddisk, skærm og afspiller til gymnastik og fået bevilget kr. 20.000.- i tilskud.

 

3. Formålet med projektet.

 

Formålet med projektet er at skabe større fokus på sikkerhed for vores gymnaster. En videooptager kan vise gymnasten eventuelle fejl i udførsel af springene som derved bedre kan rettes og vil give større tryghed ved udførelse af svære spring, både for begyndere og øvede gymnaster. Det vil fremme interessen for idræt, så vi kan byde flere velkommen til gymnastik, så primært de unge mennesker oplever, at der findes et sundt og socialt alternativ til computerspil og tv-forbrug.

 

4. Baggrunden for projektet, projektets relevans og målgruppe

 

Der kræves efterhånden svære spring til både opvisninger og konkurrencer, dvs. større udfordringer til springere.

En videooptager kan medvirke til at give en bedre sikkerhed for gymnaster, der udfører svære spring da den kan vise gymnasterne spring i stil billeder eller langsom gengivelse og derved give mulighed for at ændre vigtige elementer i udførslen for at undgå skader, når gymnasterne skal lære nye springmomenter. Det primære udbytte er at fremme glæden hos vores mange idrætsudøvere og gøre dem endnu gladere og tilfredse med deres ugentlige træning.

 

Målgruppen er piger og drenge fra 12 år og opefter.

 

5. Detaljeret beskrivelse af projektets aktivitet.

 

  • Kan anvendes af foreningens gymnaster og atletik udøvere
  • Mulighed for indlæring af nye spring med mange gentagelser
  • Større sikkerhed i udførslen af springene

 

7. Forventet effekt af projektet:

 

Flere børn og unge vil få glæde af dette tiltag. Pt. bruges almindelig kamera som ikke kan vise stil billeder og langsom gengivelse og har en lille skærm