Atletik & Løb

Lær alt om atletik - og lær det til andre

Atletikafdelingen i NGIF har baneatletik for børn/unge på programmet i sommerhalvåret desuden har vi løbehold både for børn og voksne. 

Atletik er for alle - høje som lave - tykke som tynde - store som små, for atletikkens discipliner kræver mange forskellige talenter. 
Talent er alle i besiddelse af, på den ene eller anden måde. Men desværre har en stor del børn og unge den indstilling, at hvis de ikke lige er gode til fodbold eller håndbold, så har de ikke talent for sport. 
Lille tykke Bertram, kloge Åge og forsigtige Frida bør derfor lære, at der er andet end boldspil i sportens verden, så de kan komme ud og få luftet fjerene. 
Ellers mister de måske lysten til at dyrke sport, og det vil være en skam. For atletik er en alsidig idrætsgren, der giver forudsætninger for et langt og aktivt idrætsliv. 
Træningen består primært af løb, spring og kast, men det er lige så vigtigt at træne koordination, reaktion og bevægelighed. Hos børn er leg vigtigt for de grundlæggende færdigheder, mens tekniktræningen er i centrum i ungdomsårene.  
I stedet for at sidde på vores flade og se til, at børn og unge bliver snydt for den oldgræske atletikverden, har vi lavet denne side, så DU kan lære dem at lave atletik. Til venstre finder du info om atletik-disciplinerne, så....... 
Kom bare i gang - og god fornøjelse!

NGIF - Atletik og løbetræning for børn

Tid: Onsdag kl. 16.30 – 17.50 (start: 14/08-2019)

Sted: Idrætscenter Nyborg, Atletikstadion

Kan du lide at løbe om kap, kaste en bold så langt som muligt eller springe højt og langt? Så er atletik lige noget for dig.

Vi træner atletikkens discipliner løb, kast og spring, og har fokus på både styrke og kondition. Der er plads til alle, både dem som gerne vil gå til konkurrencer, men også dem der bare elsker at have det sjovt med at dyrke sport.

 

 


 

Læs mere / tilmeld

Løb for børn og unge.

12 - 16 år

Tid: Tid: 17:00 - 18:00 (Start 12/08-19)

Sted: Idrætscenter Nyborg, atletikstadion

Holdet er for dig der elsker atletik og gerne vil have en træning ekstra hver uge. For at deltage på dette hold skal du være fyldt 12 eller fylde 12 det pågældende år.

Da atletikken har tre hovedgrupper af discipliner løb, kast og spring, skiftes der for hver uge til en ny hovedgruppe, så det kører med et treugers interval.

 

 

 

 

Læs mere / tilmeld