Træner søges til Familieholdet

Instruktør til familieholdet søges

                                                                                     Sæson 2022/2023

 Familieholdet har igennem mange sæsoner udviklet sig til at være et fantastisk hold, hvor forældre/bedsteforældre kommer, en time om ugen, og har det sjovt og bliver rørt sammen med deres barn/barnebarn. Familieholdet er for børn mellem tre til seks år. De sidste mange sæsoner har holdet bestået af 70-80 børn/voksne, så vi kan roligt sige, at holdet er populært.

Holdet er som sagt både for børn og voksne. Det er et hold, hvor den voksne også bliver udfordret når vi eksempelvis bruger børnene som vægte til styrketræning, laver akrobatik og leger lege. Derudover bruger vi forskellige redskaber, som f.eks. airtrack og trampolin. På holdet er der garanti for sved på panden, og for at få brændt noget krudt af, både for børn og voksne.

Til holdet søger vi en til to instruktører. Det er en fordel, hvis du har et barn som gerne vil deltage, men er ikke en betingelse. Alternativt kunne vi også gøre brug af en til tre forældre, som har lyst til at være en del af trænerteamet. Det er ikke et krav, at du har erfaring med gymnastik, men det er en fordel hvis du kender en smule til det i forvejen. Hvis du/i har brug for kurser i eksempelvis modtagning af spring betales dette af foreningen.
Som instruktør i foreningen får du derudover mulighed for selv at deltage på alle andre hold i foreningen gratis. Yderligere får du/i træningstøj, sociale arrangementer og et honorar i slutningen af sæsonen. Derudover vil Vibeke, som har været instruktør på holdet gennem mange år, meget gerne hjælpe de nye instruktører godt i gang.

Skulle vi have vakt din nysgerrighed, eller vil du gerne bare høre mere, så kontakt venligst Vibeke på mail: gymudvalg@ngif.dk

Vi glæder os meget til at høre fra dig/jer.