Tilbage til oversigten

Team Gym konkurrence hold

Tid: Mandag kl. 19.00 - 20.30. Onsdag kl. 19.00 - 21.00 Torsdag kl. 19.30 - 21.30 Start dato: 16-08-2021

Sted: Skovparkhallen

Instruktør: Rene Nielsen Louise Schierbeck Nielsen

Hjælpeinstruktør: Alex Petersen

TeamGym er en konkurrence som består af en blanding af rytmiske bevægelser på gulv og kraftfulde spring på henholdsvis bane og trampet. Det er en holdsport bestående af 6-12 gymnaster, hvor hele holdet deltager i rytmesekvensen på gulv. I springomgangene er der kun 6 gymnaster som deltager

Vi forventer af dig, at du kommer glad til træning, er deltagende og lyttende og at du er klar til at lære og blive udfordret - samt at du er med til skabe en god holdånd og sammenhold på holdet.

Der er nogle krav til din gymnastiske kunnen. Vi forventer, du kan kombinere to spring på banen såsom rondat-flik, kraft-salto. På trampet skal du udføre en barani og skal springe over pegasushesten. Til rytme vil der være fokus på momenter såsom kateter og spagat spring.

Der vil være udtagelse på holdet de første 3 træninger i august, og der vil blive givet besked på e-mail til de enkelte gymnaster efter sidste træning.

Der er mødepligt på holdet og evt. udeblivelse kræver besked til trænerne. Der vil desuden være ekstra træninger samt konkurrencer hovedsageligt i Jylland.

 

Bemærk venligst.

Vi forsætter træningen som hidtil med rytme, teknik og spring, men da vi er udfordret på trænersiden kan vi ikke love at vi stiller op i konkurrencer; men kan i stedet vælge at deltage i DGI´s forårsopvisninger.

 

Der skal beregnes udgifter til opvisningsdragt (op til kr. 1.200, - og den forventes at den kan bruges i 3 sæsoner), konkurrencer, kørsel.

Det forventes at forældre giver en hånd med når der er mulighed for at tjene penge til foreningen som kan bruges på redskaber eller som tilskud til kørsel.

Se de mails der vil komme rundt eller her på hjemmesiden under siden "Hvad kan jeg/vi hjælpe med.

Kom og vis hvad du kan, vi glæder os til at se dig.

 

  

Husk at du skal være tilmeldt inden du kommer til træning

 

Tilmelding til hold og kontingent

Før du kan tilmelde dig et hold og betale kontingent skal du først være logget ind på hjemmesiden. Hvis du allerede har oprettet en bruger på hjemmesiden skal du bruge den. Hvis du endnu ikke har oprettet en bruger skal du først gøre det.

Log ind

Du skal være logget ind før du kan tilmelde dig til hold.

Opret ny bruger

Hvis du endnu ikke er registreret kan du gøre det her

Sådan tilmelder du dig

Før du kan tilmelde dig til hold og kontingent skal du først oprettes som bruger på hjemmesiden.

Hvis du allerede har en bruger til hjemmesiden skal du logge ind i øverste højre hjørne.