Tilbage til oversigten

Løb

Tid: Mandage 18.00-19.30, onsdage 18.00-19.30

Sted: Idrætscenter Nyborg, Atletikstadion

Instruktør: Ann Rasmussen Erik Skaarup-Helvad Frank Dall Kristensen Dorte Nørregaard Madsen Inger Bank Jens Lindstedt

NGIF-Løb henvender sig til alle, der gerne vil gøre løbetræning til en positiv oplevelse ved at motionere i en hyggelig atmosfære og samtidig nyde den friske luft og Nyborgs smukke natur, alt imens løbestil og form forbedres og du lærer, hvordan du undgår skader.

Motionsløb i NGIF løbes i grupper, som følges ad på dagens rute. Der er grupper for alle, uanset om man er ny, har løbet før eller allerede løber regelmæssigt, men ønsker nogen at løbe sammen med. Hvad enten du ønsker at komme i gang med at løbe, drømmer om at gennemføre en maraton eller holde dig i gang på en 5km -distance, har vi trænere, der kan hjælpe dig med at realisere dit mål.

Vi løber uanset vejr og årstid. Selv i ferierne vil du finde oplagte løbere at løbe med. Der vil altid være en træner eller garvet løber med til at vise vej og give gode råd undervejs.

Vi tilbyder intervaltræning, hvor du bl.a. har mulighed for at give den gas på vores atletikbane, så du kan komme i form, f.eks. Juelsbergløbet sidste søndag i september, til vinterens 10 DGI-crossløb i den skønne fynske natur, vores eget testløb i foråret, eller et eller flere af de store løb i Danmark som vi deltager i. Ved de mange lokale løb er der en oplagt mulighed at afprøve formen eller lunte ruten igennem i sit eget tempo.

I de seneste år har vi sammen med løberne i Korsør Atletik & Motion deltaget i løb i udlandet, i 2016 i Amsterdam, i 2017 i Spreewald ved Berlin og i 2018 i Hannover.

I løbet af året afholder vi arrangementer og klubaftener, hvor vi kombinerer vores sport med det sociale.

Vi lægger nemlig vægt på, at løb skal være sjovt, socialt og seriøst.

Træning

Mandag og onsdag kl. 18.00 (hele året).

Onsdag kl. 09.00 i perioden oktober – april.

Fredag kl. 10.00 (hele året).

Lav løbeaftaler via vores Facebook-gruppe:
Løbere ved NGIF: https://www.facebook.com/groups/1649941938641818/

Tilmelding til hold og kontingent

Før du kan tilmelde dig et hold og betale kontingent skal du først være logget ind på hjemmesiden. Hvis du allerede har oprettet en bruger på hjemmesiden skal du bruge den. Hvis du endnu ikke har oprettet en bruger skal du først gøre det.

Log ind

Du skal være logget ind før du kan tilmelde dig til hold.

Opret ny bruger

Hvis du endnu ikke er registreret kan du gøre det her

Sådan tilmelder du dig

Før du kan tilmelde dig til hold og kontingent skal du først oprettes som bruger på hjemmesiden.

Hvis du allerede har en bruger til hjemmesiden skal du logge ind i øverste højre hjørne.