Holdoversigt Voksne 2021/22

Herunder kan du se en liste over alle de hold, der bliver udbudt i sæsonen 2021/22 (Sep- april), de vil blive lagt på efter hånden som de er klar. (Når tider og haller er bekræftet, og når retningslinjer for idrætsaktiviteter i forbindelse med Covid-19 er på plads.) 

For at tilmelde dig skal du vælge et kontingent samt alle de hold du ønsker at deltage på.

 

HUSK  alle tilmelde sig før man møde op på holdet, så vi har styr på hvor mange der kommer, er man ikke tilmeldt vil man bliv afvist, også selv om man "bare" vil prøve, vi betaler naturlivis kontingentet tilbage hvis det ikke er noget for en. (Inden for 3 uger efter start)

HUSK at tilmelde dig de hold du vil gå på for ikke at blive afvist, hvis du møder op uden at være tilmeldt på forhånd.

Start med kontingent og her efter læg alle de hold i kurven du ønsker at gå på..(Dette kan gøres fra kontingent)

Løb

Tid: Mandag 18.00 - 19.30, onsdag 18.00 - 19.30 (hele året)

Sted: Idrætscenter Nyborg, Atletikstadion

NGIF-Løb henvender sig til alle, der gerne vil gøre løbetræning til en positiv oplevelse ved at motionere i en hyggelig atmosfære og samtidig nyde den friske luft og Nyborgs smukke natur, alt imens løbestil og form forbedres og du lærer, hvordan du undgår skader.

Velkommen til sæsonstart fra 31 aug. til 1 sep.

 

Læs mere / tilmeld

Gang 2021/22

Tid: Mandage 18.00-19.30, onsdage 18.00-19.30

Sted: Idrætscenter Nyborg, Atletikstadion

NGIF-gang henvender sig til alle, der gerne vil gøre gang til en positiv oplevelse ved at motionere i en hyggelig atmosfære og samtidig nyde den friske luft og Nyborgs smukke natur.

Læs mere / tilmeld

NATURTRÆNING for voksne og seniorer 2022

Tid: Tirsdage kl. 10.00 – 12.00 (10 uger)

Sted: Aktivitetshuset, Sprotoften 1, Nyborg (over for Silvan)

Kom med til naturtræning på Nyborgs smukke vold og i omgivelserne deromkring. Træer, pinde, kogler, sten og hvad vi ellers finder undervejs, bruger vi til styrke- og konditionstræning, balance-, koordinations- og smidighedsøvelser mv.  Samtidig har vi fokus på lyde, dufte, farver og al den energi, naturen byder på.

Læs mere / tilmeld