Tilbage til oversigten

Løb & Gang

Tid: Mandage 18.00-19.30, onsdage 18.00-19.30

Sted: Idrætscenter Nyborg, Atletikstadion

Instruktør: Ann Rasmussen Erik Skaarup-Helvad Finn Kristensen Frank Dall Kristensen Dorte Nørregaard Madsen

NGIF Løb henvender sig til alle, der gerne vil gøre løbetræning til en positiv oplevelse ved at motionere i en hyggelig atmosfære. Og samtidig nyde den friske luft og Nyborgs smukke natur, alt imens løbestil og form forbedres. Du lærer, hvordan du undgår skader, hvis du følger trænerens råd.

Motionsløb i NGIF løbes i grupper, som følges ad på dagens rute. Der er grupper for alle, uanset om man er ny, har løbet før eller allerede løber regelmæssigt, og som ønsker nogen at løbe sammen med. Hvad enten du ønsker at komme i gang med at løbe, drømmer om at gennemføre en maraton eller holde dig i gang på en 5km -distance, har vi trænere, der kan hjælpe dig med at realisere dit mål.

Vi løber uanset vejr og årstid. Selv i ferierne vil du finde oplagte løbere at løbe med. Der vil altid være en træner eller garvet løber, som kan vise vej og give gode råd undervejs.

Vi tilbyder intervaltræning, hvor du bl.a. har mulighed for at give den gas på vores atletikbane. Det forbedrer din form, og giver et godt udgangspunkt for at deltage i f.eks. vores eget Juelsbergløbet i september, til vinterens 10 DGI crossløb i den skønne fynske natur, vores eget testløb i foråret, eller et eller flere af de store løb i Danmark. Ved de mange lokale løb, er der en oplagt mulighed at afprøve formen, eller bare lunte ruten igennem i sit eget tempo og nyde turen. Lav aftaler med dine ugentlige løbemakkere, og tag til løb sammen!

I de seneste år har vi sammen med løberne i Korsør Atletik & Motion deltaget i løb i udlandet, i 2016 i Amsterdam, i 2017 i Spreewald ved Berlin, i 2018 i Hannover, og i 2019 løb i Spreewald og ophold i Potsdam ved Berlin. Disse er meget sociale ture, med vægt på hygge og oplevelser med løb. Og så selvfølgelig selve løbet, hvor der løbes distancer og hastigheder efter egne ambitioner.

I løbet af året afholder vi arrangementer og klubaftener, hvor vi kombinerer vores sport med det sociale.

Vi lægger nemlig vægt på, at løb skal være sjovt, socialt og seriøst.

Træning

Mandag og onsdag kl. 18.00 (hele året).

Fredag kl. 10.00 (hele året) fra Aktivitetshuset i Sprotoften.

Lav selv løbeaftaler, f.eks. via vores Facebook-gruppe, eller løbemakkerne ved de ugentlige træninger. Mange løber sammen i weekenderne.
Løbere ved NGIF: https://www.facebook.com/groups/1649941938641818/

Tilmelding til hold og kontingent

Før du kan tilmelde dig et hold og betale kontingent skal du først være logget ind på hjemmesiden. Hvis du allerede har oprettet en bruger på hjemmesiden skal du bruge den. Hvis du endnu ikke har oprettet en bruger skal du først gøre det.

Log ind

Du skal være logget ind før du kan tilmelde dig til hold.

Opret ny bruger

Hvis du endnu ikke er registreret kan du gøre det her

Sådan tilmelder du dig

Før du kan tilmelde dig til hold og kontingent skal du først oprettes som bruger på hjemmesiden.

Hvis du allerede har en bruger til hjemmesiden skal du logge ind i øverste højre hjørne.