Klubtur for NGIF løbere til Dresden, sammen med Korsør Atletik & Motion.

Chaufføren startede i Korsør fredag morgen, tidligt, hvor vore løbevenner fra KAM blev fragtet til Nyborg. Her blev bussen endeligt pakket med bagage, og de 2 klubbers deltagere blev blandet på de 2 etager i dobbeltdækkerbussen. Det var et hyggeligt gensyn for mange fra tidligere løberejser.
Per lagde som tureleder fra start ud med hans utrættelige strøm af forudsigelser og forklaringer, herunder optakten til Den Store Quiz. Programmet var også fastlagt, i første udgave, viste det sig. Første programpunkt var at køre til det sted, hvor vores faste chauffør John kunne stige på. Johns "køretid" rakte ikke til en tur til Dresden uden meget lange pauser. Næste stop var Otto Duborg ved grænsen, hvor lageret af drikkevarer blev suppleret.

Herefter gik turen over Berlin, gennem et regnfuldt Tyskland. Der var rig mulighed for at studere vindmøller, solfangeranlæg og køer på markerne, foruden andre rejsende i de mange biler. Marianne og Finn stod (selvfølgelig) for frokostboller til alle. Hen mod aften nåede vi Dresden, hentede startnumre i centrum, og kørte op til vores hotel Wyndham Garden Dresden, hvor aftensmaden stod parat.

Lørdag drog vi på sightseeing i Dresden, bl.a. med guidet tur til nogle af seværdighederne. Især beskrivelsen af hvilke (få) bygninger der var gamle, og hvilke der fra genopbygget for nyligt, var en stor oplevelse. Generelt er Dresden en pæn lille storby. Resten af dagen var der fri leg, hvile på hotellet, eller byvandring i Dresden.

Søndag var løbsdag. John sørgede for transport i forskellige grupper afhængig af tidspunkt for start på de enkelte distancer, 4,2, 10, 1/2 maraton og maraton.
De korte distancer startede først, og fik en pragtfuld tur i rimeligt godt vejr. Efter omklædning kunne man komme ud på ruten igen, og nyde de mange løbere på 1/2 og hel maraton. Sol og regn var igennem på skift, men for løberne var det rimelig optimale forhold.
Efter et bad på hotellet blev vi kørt til en restaurant med eget bryggeri, hvor dagens gode præstationer blev fejret.

Mandag, tidligt, gik turen hjemad igen. Landskabet havde vi set, så bøger, aviser og internettet blev studeret flittigt. Dagens højdepunkt var resultatet af Den Store Quiz, en tipskupon med spørgsmål om Dresden, deltagernes resultater og personlige rekorder, og den resultatmæssige kamp på placeringer mellem de 2 klubbers deltagere.