Det traditionelle Hesselagergårdsløbet trak også i år mange løbere og cyklister til en dejlig dag på de sydøstfynske bakker omkring Hesselagergård. Hesselagergårdsløbet er starten på sportsugen i Hesselager, fuld af gode aktiviteter.

Den største udfordring ved Hesselagergårdsløbet er det varme vejr, og i år var ingen undtagelse. En lille sky var hurtig væk, og løbet blev gennemført i bagende solskin.
Som løbere var det muligt at deltage på henholdsvis 4,5 km, 10 km og 1/2 marathon. Distancerne havde selvstændige starter med kort mellemrum.

Og så gik jagten i eget tempo. Valgte man over evne at følge de hurtigste, kunne flere føle kræfterne løbe ud gennem tæerne, efterhånden som kroppen blev varm af sol og lun vind, og måske aldrig komme retur. Hårde forhandlinger med sig selv, om at genoptage løbet, når bakken eller hjørnet var passeret i gang. 

Opløbet over sportspladsen, hvor man til sidst bliver klappet i mål, er kulminationen på oplevelserne i løbet. Tiden, som måles nøjagtig med chip, er sekundær i øjeblikket, men resultatlisten skal selvfølge studeres efterfølgende. I mål kan depoterne lades op med væske og frugt, mens man gør sig klar til at heppe de sidste i mål.
De fleste kom godt igennem alle distancer, og det at gennemføre var en stor præstation i sig selv.

De mange NGIF'er samledes efter løbet og nød en velfortjent sandwich og en fadøl.