I den næste tid kommer en del lokale løb, som du bør onde dig selv at deltage i. Foruden at de er tæt på, er de alle godt arrangeret og foregår i flot natur og i hyggelig atmosfære.

Hesselagergårdsløbet
Hesselagergårdsløbet er en del af sportsugen i Hesselager. Hesselagergårdsløbet foregår søndag den 28. juli 2013, med start fra sportspladsen.
Er du løber, kan du vælge mellem distancerne 21,1 km, 10 km og 4,5 km. Halvmarathon starter kl. 10.45, og de øvrige kort efter. Kom i god tid!
Er du eller familien frisk på en cykeltur, kan man vælge mellem distancerne 30 km, 60 km og 90 km. Start kl. 10.00.
Læs mere om Hesselagergårdsløbet her: www.hfsmotion.dk og tilmeld dig her: Tilmelding (senest den 21. juli, eller på dagen mod gebyr)
Hvis du vil spise en frokostbolle sammen med deltagere fra NGIF efter løbet, kan du bestille betale frokostbollen hos Marianne K senest 24. juli (se opslagstavlen).

Langeskovløbet
Langeskovløbet foregår tirsdag den 6. august 2013 med start kl. 18.30. Distancerne er 5 km og 10 km, samt et børneløb på 1,3 km. Tilmelding på stedet på løbsdagen.
Der er præmier til vinderne, samt lodtrækningspræmier på startnumrene. Efter løbet og badet i Langeskovhallen er der hyggeligt samvær i Bakkegårdsskolens aula.
Læs mere om løbet på LLMO's hjemmeside. www.llmo.dk

Løb til bussen
Glamsbjerg Motion inviterer til det tradtionelle Løb Til Bussen lørdag den 24. august 2013 med start kl. 13.00.
Distancerne er 3 km, 5 km og 10 km i naturskønne omgivelser.
Der loves om mange flotte lodtrækningspræmier.
Læs om løbet på plakaten og på Glamsbjerg Motion www.glamsbjergmotion.dk