Fredag den 16. oktober drager ca. 60 spændte løbere afsted på tur mod Dresden, heraf 22 løbere fra NGIF. Sammen med Korsør Atletik & Motion fylder vi en dobbeltdækkerbus og kører i løbet af fredagen gennem Tyskland til Dresden. En tur på 800 km, der sandsynligvis kører over Hamborg og Berlin. Dresden ligger i sydøst, tæt på den tjekkiske grænse. Vi bliver indkvarteret på Wyndham Garden Dresden, et 4-stjernet hotel i rolige omgivelser.

Lørdagen skal tilbringes med en guidet rundtur i bussen i det historiske Dresden, og afslapning inden søndagens løb. Butikker og seværdigheder har nu også åbent hele dagen, så for de nysgerrige og købelystne deltagere, er der her rig mulighed for gode oplevelser. Alle er blevet udstyret med billet til bus og sporvogne, så der er også mulighed for at komme byen rundt, uden at løbe en maraton lørdag også.

Søndagen er løbsdag. Vi har individuelt tilmeldt os til distancerne 4,2 km (1/10 maraton), 10 km, halvmaraton og maraton. Alle distancer løbes i den gamle midtby. Så der er noget godt at se på, mens man løber. Og det er nemt at følge løberne på de lange distancer, hvis man selv er kommet tidligt i mål.
Søndagen sluttes af med en festmiddag.

Mandag drager vi hjem igen. Traditionen tro, vil enkelte have svært ved at tage trappen pga. søndagens præstation. Men humøret er garanteret højt!

http://www.dresden-marathon.com/