2 NYE DAF LICENSTRÆNERE

02-04-2019

NGIF Gymnastik & Atletik og løbeklubben i NGIF har fået to nye DAF licenstrænere. I weekenden har Sabrina og Kjetil opnået DAF Løbetrænerlicens/Ungdom.

Uddannelsen bygger på den idrætslige udvikling, der passer til unge løbetrænende atleter. Udover generel fysisk udvikling (herunder koordination og motorik) ligger fokus på kurset i teknik, styrke, træningsplanlægning og trænerrolle. På kurset gennemgår man både bane- og crossløb svarende til aldersniveau. Kurset blev afsluttet med både en praktisk og skriftlig prøve.

Deltagerne synes, det er sjovt og godt at lære via bevægelse. Og Sabrina tilføjer, at det er fedt lære så mange lege, for også at gøre træningen endnu sjovere.

For Kjetil er den opnåede DAF Løbetrænerlicens/Ungdom et skridt på vejen til en DAF Seniortrænerlicens og efterfølgende videreuddannelse.

Kjetil siger, kurset her var rettet mod løbetræning af unge atleter mellem 12 og 15 år. Derfor var der ekstra stor fokus på opvarmningsøvelser, lege, teknik og motorik. 
Det har været et rigtigt godt kursus. Super engagerende instruktører og kursister, med gode og blandede erfaringer. Jeg kommer hjem med masser af ny inspiration og viden, hvilket også var formålet.