Sommerens Gymnastikskole blev en succes

31-08-2016

Foreningen har netop afviklet GymSkole over 3 dage. Det var 3 forrygende dage med masser af gymnastik, leg og forhindringer.
GymSkolen var for børn, der ønskede sjove feriedage fulde af gymnastik, leg og muligheden for at få nye gymnastikvenner.
GymSkolen var for både nybegyndere og rutinerede gymnaster – GymSkole, der passede til børnenes færdigheder.

Der var tilmeldt 46 børn i alderen 7-14 år, der kom med et gå på mod og glæde til at skulle have udfordringer. Børnene var helt fantastiske.

Der var en stab af NGIF’s instruktører, der velvilligt havde stillet sig til rådighed til denne Gymskole, og brugte 3 dage af deres sommerferie. De gjorde skolen til noget helt specielt.

Ind imellem gymnastikken var der arrangeret et stjerneløb med mange opgaver, sjipning, stå på hænder flest gange, vejrmøller med maling på hænder og fødder. Stor moro for børnene.

Vores skønne madmødre, der sørgede for en dejliforplejning hver dag. De havde tjek på, at børnene fik noget sundt og godt.  En stor tak til damerne, de gjorde dagene til en festdag, hver dag.

Det skal lige fremhæves, at Kvickly havde sponseret frugt til alle 3 dage. Tusind tak.

Den sidste dag var forældrene inviteret til opvisning. På kun 3 dage havde børnene lært rytme- og springserier. Flot, flot opvisning.

Ros fra en forælder:
En kæmpe ros for nogle fantastiske dage for vores datter, som ikke har prøvet gymnastik før. 
Der var masser af variation, HYGGE, dejlig mad og ikke mindst nogle kompetente instruktører!! Stor ros! 

Alle deltagere modtog en gavepose med T-shirt, drikkedunk, magasin og diplom.

Tak til alle, der gjort denne GymSkole til noget helt særligt. Håber vi kan afholde GymSkole næste år.

 

Mange gymhilsener til alle

Lene M. Sørensen