Tirsdagsfræs

Antal tilmeldte: 0/12 Pris: 50 DKK Lokation:
Skolevej
5800 Nyborg
Dato:
03-10-2023 10:00 - 11:00
Sidste frist for tilmelding:
03-10-2023
Beskrivelse

For børn, der kan gå og frem til skolestart, samt deres forældre Vindinge Skoles Gymnastiksal

Tirdagsfræs er et hold for familier med børn i alderen ca. 1-6 år. Vi glæder os til at byde familier med børn, velkommen til at komme og lege sammen med andre børnefamilier. 

Hver gang tømmer vi redskabsrummet og laver forhindringsbaner, hvor der er mulighed for at få brændt noget krudt af for børnene og hygge sig sammen med forældre/bedsteforældre og legekammerater. Der vil være airtrack, springgrav, balancestationer mm. og forhindringsbaner for både de små og de store. Strukturen er fri og forældre og børn kan undersøge de mange forhindringer i deres eget tempo. 

Trænere:

Camilla Lykke Jørgensen

HUSK alle skal tilmeldes og der skal være en betaling pr. gang dette findes under Kontingent 

HUSK  alle skal tilmelde sig før man møde op på holdet, så vi har styr på hvor mange der kommer, er man ikke tilmeldt vil man bliv afvist, også selv om man "bare" vil prøve. Vi betaler naturligvis kontingentet tilbage hvis det ikke er noget for en. (Inden for 3 uger efter din tilmelding).

Der er tirsdagsfræs på følgende dage:

5 september 2023

3 oktober 2023

7 november 2023

5 december 2023

 

 

Ekstra information

Navn voksen 1
Navn voksen 2
Navn barn 1
alder barn 1
navn barn 2
alder barn 2

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 50 DKK


Vores sponsorer