TeamGym Konkurrence i Frederikshavn og Svendborg

26-04-2022

Den 26. februar 2022 var vi til 1. konkurrence i Frederikshavn og den 7 maj 2. konkurrence i Svendborg
Vi kørte i bus derop. I bussen blev der både spillet spil, lavet hår, hygget og hørt musik. Da vi ankom, skulle vi klæde om. Der var rigtig god stemning og alle var glade.

Til opvarmning gik det rigtig godt, og vi aftalte at ingen blev sure hvis andre lavede fejl. Vi var et samlet hold, og reserverne var en lige så stor del af holdet som gymnasterne.

Da vi skulle begynde at gøre os klar til at komme på gulvet, kom nervøsiteten ind i vores hoveder. Vi begyndte med at springe bane, og det gik fint for nogen, men for andre gik det knap så godt. Det var helt okay, fordi vi alle sammen var ret stressede. Vi bakkede hinanden op, og gjorde os klar til den næste runde. Da vi skulle til at springe trampet, var vi nervøse, men trods det gik det godt for holdet. Vi var færdige med at springe, og vi skulle gøre os klar til rytmen. Nervøsiteten gik over fordi vi alle var ret trygge ved vores serie.

Så blev vi færdige, og ventede spændt på resultaterne. Vi kom på en flot 5. Plads, og vi var alle tilfredse. Vi tog afsted igen, og på vej hjem tog vi på McDonald’s og spiste aftensmad. Så blev vi færdige og festede i bussen på vej hjem. Vi kom hjem til skovparkhallen omkring klokken 00.30, og der var mange trætte. Det var lidt ærgerligt at sige farvel, fordi vi netop havde brugt et helt døgn sammen.   

TeamGym holdet

Vi var til den afsluttende konkurrence lørdag den 7.. maj 2022 i Svendborg hvor TeamGym holdet endte med en Broncemedalja

TeamGym trænerne


Vores sponsorer