Team Gym konkurrence hold

Antal tilmeldte: 0/30 Alder: 10-18 Pris: 0,00 DKK
22/08/2022 - 01/09/2023 Skovpark hallen Mandag 19:00-20:30Onsdag 19:00-21:00Torsdag 19:30-21:30 Instruktør: Louise Schierbeck Nielsen Benedikte Alkærsig Bertelsen Freja Norup Klavsen Marike Hougaard Alex Petersen Rene Nielsen
Beskrivelse

TeamGym er en konkurrence som består af en blanding af rytmiske bevægelser på gulv og kraftfulde spring på henholdsvis bane og trampet. Det er en holdsport bestående af 6-12 gymnaster, hvor hele holdet deltager i rytmesekvensen på gulv. I springomgangene er der kun 6 gymnaster som deltager

Vi forventer af dig, at du kommer glad til træning, er deltagende og lyttende og at du er klar til at lære og blive udfordret - samt at du er med til skabe en god holdånd og sammenhold på holdet.

Der er nogle krav til din gymnastiske kunnen. Vi forventer, du kan kombinere to spring på banen såsom rondat-flik, kraft-salto. På trampet skal du udføre en barani og skal springe over pegasushesten. Til rytme vil der være fokus på momenter såsom kateter og spagat spring.

Der vil være udtagelse på holdet de første 3 træninger i september, og der vil blive givet besked på e-mail til de enkelte gymnaster efter sidste træning.

Der er mødepligt på holdet og evt. udeblivelse kræver besked til trænerne. Der vil desuden være ekstra træninger samt konkurrencer hovedsageligt i Jylland.

Bemærk venligst.

Vi forsætter træningen som hidtil med rytme, teknik og spring, men da vi er udfordret på trænersiden kan vi ikke love at vi stiller op i konkurrencer; men kan i stedet vælge at deltage i DGI´s forårsopvisninger.

Der skal beregnes udgifter til opvisningsdragt (op til kr. 1.200, - og den forventes at den kan bruges i 3 sæsoner), konkurrencer, kørsel.

Det forventes at forældre giver en hånd med når der er mulighed for at tjene penge til foreningen som kan bruges på redskaber eller som tilskud til kørsel.

Se de mails der vil komme rundt eller her på hjemmesiden under siden "Hvad kan jeg/vi hjælpe med.

Kom og vis hvad du kan, vi glæder os til at se dig.

  

Husk at du skal være tilmeldt inden du kommer til træning

 

Pris: 0,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Louise Schierbeck Nielsen

Benedikte Alkærsig Bertelsen

Freja Norup Klavsen

Marike Hougaard

Alex Petersen

Rene Nielsen

Vores sponsorer