Royal Run 2023

09-11-2022

Royal Run 2023 kommer til Nyborg 2. pinsedag den 29 maj 2023.

Royal Run vil foregå fra Nyborgs bymidte med ruter på 1 mile, 5 km og 10 km og være en aktiv folkefest for alle aldre og som har mulighed for at tiltrække førstegangsløbere, familierne og de helt unge så de kan opleve hvad foreningsliv og motionsløb er i Nyborg.

NGIF gymnastik & Atletik og Nyborg Idrætssamvirke vil i samarbejde stå for det praktiske arbejde med de østfynske foreninger som har stor erfaring fra broløbene.

Ruterne bliver offentliggjort ca. en måned før løbet som afvikles mandag den 29 maj 2023.

Du kan allerede nu tilmelde dig dagen til Royal Runs store folkefest i 2023 på https://www.royalrun.dk/royal-side-run

Læs mere

Handicapprisen 2022 modtaget af Formand Ann Rasmussen

12-10-2022

I dag blev der afholdt Hyldestfest for frivillige, foreninger og ildsjæle i Nyborg Kommune. Her blev der blandt andet uddelt de tre priser: Handicapprisen, Den Sociale Ildsjælepris og Frivilligprisen på ældreområdet.

Nyborg Gymnasium leverede de festlige rammer sammen med 30 frivillige elever, der hjalp til at gøre dagen god for alle.

𝗩𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗮𝗳 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗲 𝗽𝗿𝗶𝘀𝗲𝗿

Handicapprisen gik til NGIF Gymnastik og Atletik for etablering af NGIF Idræt for sindet. Den Sociale Ildsjælepris gik til Bjarne Graversen for hans virke i Mænds Mødested, mens Frivilligprisen blev givet til Brugerrådet Egeparken for deres store engagement i lokalområdet. På billedet ses alle vinderne og uddelerne af priserne.

Formand Ann Rasmussen fortæller:

Hold op jeg er stolt og glad på holdes vejne og på foreningens vejne.

Jeg er glad for at klubbens instruktør siger ja til at kigge forbi holdet og at andre foreninger siger ja til at vi må komme forbi.

Jeg er glad for at Per ved dansk arbejder idræt og Nyborg kommune spurgte om det var noget vi ville være del af.

Mit største ønske er at idræt, smil og glæde er for alle og at vi alle kan arbejde sammen på tværs.

Så derfor passer dette hold lige ind i klubben.

På Foreningens vegne

Formand Ann Rasmussen

Læs mere

Broløbet Storebælt 2023

22-08-2022

Kom med til Storebæltsbroens 25 års fødselsdagsløb, når startskuddet igen lyder til løb over Storebæltsbroen. 🎉

Sæt et stort kryds i kalenderen Lørdag 10. juni 2023, hvor vi skal løbe halvmaraton over Storebæltsbroen for niende gang.

Mere end 83.000 løbere har indtil videre besejret Storebæltsbroen. 🏃🏃‍♂️🏃‍♀️

Vi inviterer på en løbetur udover det sædvanlige. 💪 Kæmp med Vestbroens længde, de smukke scener på turen mod og over Sprogø og den spektakulære udsigt fra højbroen, inden turen fuldendes rundt om landfæstet i Korsør.

Billetsalget starter 1. september 2022.

Følg med her og på vores hjemmeside: https://www.brolob.dk/

#brolobet

Læs mere

Gratis gå og løbe hold med Helhedsplanen Nyborg og Cafedanehof

22-08-2022

Gratis gå og løbe hold i samarbejde med Helhedsplanen Nyborg og Cafedanehof.

Vi støtter op om at der er aktiviteter i aktivitetshuset sprotoften 1 og det gør vi ved at vi kommer og går og løber med dem hver fredag kl 10.00

Der er kaffe og koldt vand efter gå/løbe turen, som Cefedanehof og Helhedsplanen er vært for.

Kontakt person: Ann Rasmussen formand@ngif.dk  51233774 

Læs mere

TeamGym Konkurrence i Frederikshavn og Svendborg

26-04-2022

Den 26. februar 2022 var vi til 1. konkurrence i Frederikshavn og den 7 maj 2. konkurrence i Svendborg
Vi kørte i bus derop. I bussen blev der både spillet spil, lavet hår, hygget og hørt musik. Da vi ankom, skulle vi klæde om. Der var rigtig god stemning og alle var glade.

Til opvarmning gik det rigtig godt, og vi aftalte at ingen blev sure hvis andre lavede fejl. Vi var et samlet hold, og reserverne var en lige så stor del af holdet som gymnasterne.

Da vi skulle begynde at gøre os klar til at komme på gulvet, kom nervøsiteten ind i vores hoveder. Vi begyndte med at springe bane, og det gik fint for nogen, men for andre gik det knap så godt. Det var helt okay, fordi vi alle sammen var ret stressede. Vi bakkede hinanden op, og gjorde os klar til den næste runde. Da vi skulle til at springe trampet, var vi nervøse, men trods det gik det godt for holdet. Vi var færdige med at springe, og vi skulle gøre os klar til rytmen. Nervøsiteten gik over fordi vi alle var ret trygge ved vores serie.

Så blev vi færdige, og ventede spændt på resultaterne. Vi kom på en flot 5. Plads, og vi var alle tilfredse. Vi tog afsted igen, og på vej hjem tog vi på McDonald’s og spiste aftensmad. Så blev vi færdige og festede i bussen på vej hjem. Vi kom hjem til skovparkhallen omkring klokken 00.30, og der var mange trætte. Det var lidt ærgerligt at sige farvel, fordi vi netop havde brugt et helt døgn sammen.   

TeamGym holdet

Vi var til den afsluttende konkurrence lørdag den 7.. maj 2022 i Svendborg hvor TeamGym holdet endte med en Broncemedalja

TeamGym trænerne

Læs mere

GF Ildsjæleprisen 2022

10-08-2022

 

Lilian og Jens har været så heldige at modtage GF forsikrings Ildsjælspris og det vil NGIF Gymnastik og Atletik, gerne ønske dem et stort tillykke med, det er så velfortjent.

 

 

Det er nogle af deres gymnaster på Herreholdet som indstillede dem og de begrundede blandt andet i indstillingen, at de har de mest vidunderlige instruktører, som bekymrer sig om deres gymnasters ve og vel og det ikke kun til træning og samtidigt svinger Lilian pisken, så herrerne kan holde sig i god form .

De hygger sig til træning og slutter altid træningen med en kold øl og nogle gange en sang og når en gymnast fylder rundt eller andet, så kommer de og fejrer det.

De har et sammenhold på holdet, som er helt unikt og det er Lilian og Jens`s fortjeneste.

                 

                     

Læs mere

Broløbet Storebælt 25 års

29-03-2022

𝗜 𝗱𝗮𝗴 𝗲𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝟮𝟱 𝗮̊𝗿 𝘀𝗶𝗱𝗲𝗻 𝗯𝗿𝗼𝗹ø𝗯𝗲𝗿𝗻𝗲, 𝗶𝗻𝗱𝘁𝗼𝗴 𝗩𝗲𝘀𝘁𝗯𝗿𝗼𝗲𝗻 𝗳𝗼𝗿 𝗳ø𝗿𝘀𝘁𝗲 𝗴𝗮𝗻𝗴!

Traditionen med Broløb startede allerede ved indvielsen af lavbroen mellem Fyn og Sprogø. I påsken 1997 dannede broen for første gang rammen om et motionsløb. Efter 25 år og 8 broløb finder vi det passende at tænke lidt tilbage.

𝗛𝘃𝗼𝗿𝗱𝗮𝗻 𝘃𝗮𝗿 𝗹𝗶𝘃𝗲𝘁 𝘀𝗼𝗺 𝗹ø𝗯𝗲𝗿 𝗶 𝟭𝟵𝟵𝟳?

Når man skulle tilmeldes et løb i 1997, var det typisk ned i kiosken og købe den ”rigtige” avis. Dengang indeholdt Fyns Stiftstidende en kupon, som man kunne klippe ud. Den skulle - sammen med en check (eller et giroindbetalingskort) - sendes til arrangøren.

Broløbet var blandt de allerførste løb i Danmark, der benyttede elektronisk tidtagning – leveret af Ultimate Sports Service. Løbet blev for mange introduktionen til netto- og bruttotider og ikke mindst til ”lånechips”.

Efter løbet kunne resultatlisten ses i avisen ugen efter – for få udvalgte var der en hjemmeside med resultaterne. Diplomet blev sendt til deltagerne efter 4 uger.

𝗛𝘃𝗼𝗿𝗱𝗮𝗻 𝘃𝗮𝗿 𝗹𝗶𝘃𝗲𝘁 𝘀𝗼𝗺 𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝗴ø𝗿 𝗶 𝟭𝟵𝟵𝟳?

Med kun ganske få på Internettet var det VIGTIGT med en mediepartner og gerne en landsdækkende avis. Uden en mediepartner, ingen deltagere. Heldigvis lykkedes det i 1997, og mange deltagere fandt os.

Navne og adresser fra de mange kuponer skulle indtastes i systemet, før der kunne printes startnummer. Startnumre og chips skulle associeres (så man kunne identificere ”et resultat” til en deltager), og derefter skulle startnumrene pakkes.

Reklame for arrangementet skete gennem artikler i Fyns Stiftstidende. Hjemmesider eksisterede ikke.

𝗟𝗶𝗱𝘁 𝗼𝗺 𝘀𝗲𝗹𝘃𝗲 𝗹ø𝗯𝗲𝘁.

Løbet blev arrangeret på godt 3 måneder, og når man husker tilbage, var der en del, der slet ikke blev tænkt på.

Deltagerinformationen var nærmest ikke eksisterende – der var nok mest bare tale om en enkelt artikel i avisen, der informerede om, hvor løbet startede.

Ingen anede således, hvad der ventede dem, og ingen var kendt i området. Men alle drog mod Nyborg, og de fandt startområdet. Nogen kom med en ekstra indsat bilfærge fra Korsør, og andre valgte - lidt uortodoks – at parkere på motorvejen frem mod DSB´s billetanlæg i Knudshoved for derefter at krydse motorvejen. Men frem kom de.

Dengang var der ikke tænkt meget på depoter. Det blev til et enkelt depot på Sprogø, men til gengæld var der en stor æske Kelloggs cornflakes til alle i målet! Vejret var meget blæsende, hvilket betød PR på 10 km. på vejen ud …. og så måtte man kravle hjem.

Alle kom trods alt vel i mål, og vi arrangører fik lært en masse.

Vi håber, at ovenstående flashback til ”fortiden” er med til at sætte gang i lidt minder. Det var dengang ”grundforskningen” til de mange løbsarrangementer, vi ser i dag, blev lagt. Det var en verden uden on-line tilmelding, SMS-resultater, billeder og fyldige beskrivelser på hjemmesider – men på trods af det, kom vi ud at løbe.

Vi er meget glade for at have haft muligheden for at fejre sølvbryllup på Storebæltsbroen, hvor mere end 85.000 nu har krydset Storebælt. Det har været en spændende og lærerig proces for det frivillige idrætsliv i Nyborg og Korsør at være med til planlægning og afvikling af broløbene.

Vi takker vores trofaste sponsorere for at have fulgt os igennem mange, mange år og ikke mindst alle jer deltagere, der gennem tiderne har prøvet kræfter med Danmarks mest spektakulære bygningsværk.

Læs mere

Indbydelse til nytårsløb 2022

18-08-2022

Fredag den 31. december 2022 kl. 10.00

                                                                                                                      

 

Alt kommer til at foregå i det fri, og vi håber at se dig til en gå- eller løbetur på årets sidste dag.

Turen er gratis; men bidrag til foreningen BROEN er velkomne.

 

Start/mål:
Fra Skovparkhallen, Skaboeshusevej 98, 5800 Nyborg

 

Distancer:

                     For løbere 5 km i Teglværksskoven og Strandvænget

                     For stavgængere og gående 2,5 km i Teglværksskoven

 

Omklædning:

                    Omklædning og bad er desværre ikke muligt i år;
dog vil der være adgang til toilet.

 

Tid:              Bruttotiden aflæser man selv på uret, som er opsat ved målstregen

 

Diplomer:

                    Diplom kan efter løbet printes ud fra vores hjemmeside,
og man skriver selv navn, distance og tid

 

Godt Nytår:

                    Efter en forhåbentlig god tur er der lejlighed til at ønske hinanden Godt Nytår.

NGIF Gymnastik & Atletik er vært ved en øl eller en vand.

 

 

NGIF Gymnastik & Atletik

 

 

                                                                                                   

 

Læs mere

Vores sponsorer